JARLEHOFF Aktiebolag

Östergötlands län

Information

JARLEHOFF Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vadstena. I JARLEHOFF Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Granath, Jan Ulrik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Birgitta Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JARLEHOFF Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JARLEHOFF Aktiebolag på telefon 0143-30044.

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JARLEHOFF Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

JARLEHOFF Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JARLEHOFF Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JARLEHOFF Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JARLEHOFF Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JARLEHOFF Aktiebolag har 556400-9131 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.