Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slottsg. 17 C, 592 30, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-12950.

Vadstena arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag har idag 556395-1069 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag

Bolaget skall utföra glasmästeriarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Glas - Olle i Vadstena Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kruse, John som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruse, Maud Birgitta Yvonne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .