Pelplast Utveckling Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556390-2088 är organisationsnummer för företaget Pelplast Utveckling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pelplast Utveckling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Pelplast Utveckling Aktiebolag finns i.

Pelplast Utveckling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-02 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pelplast Utveckling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Pelplast Utveckling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pelplast Utveckling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Pelplast Utveckling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0143-13040 eller genom brev på följande adress:
Kvarnbacksv. 3, 592 41, Vadstena

Bolaget skall bedriva utveckling och produktion av ytbeläggnings- och lagningsmaterial, för betong, handel med värdepapper, kapitalförvaltning sam därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pelplast Utveckling Aktiebolag och det är Baggström, Kenneth Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Salmi, Esa Björn Jussi som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Westerlund, Kent Birger som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,