Restaurang Vadstena Valven AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Restaurang Vadstena Valven AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Restaurang Vadstena Valven AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 1989-04-04 så skapades Restaurang Vadstena Valven AB och verksamheten är har F-skattsedel Restaurang Vadstena Valven AB har haft det sedan 1994-01-01.

Restaurang Vadstena Valven AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556355-7106 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vadstena.

Just nu är Restaurang Vadstena Valven AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Vadstena Valven AB så går det att nå dem via telefon på 0143-12340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ejneberg, Jan Peder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Restaurang Vadstena Valven AB är Gustafsson, Niklas Åke som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ejneberg, Jan Peder som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejneberg, Jan Bertil som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ivansson, Claes Henri som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .