Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Vadstena finns det ett Aktiebolag som heter Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag i Östergötlands län. Vadstena är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1989-01-23 så har Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Solhaga 101, 592 94, Vadstena. Vi ni istället prata med Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag så kan ni göra det på 0143-12496.

Bolaget skall bedriva försäljning och utföra underhåll och service av maskiner inom servicenäringen, dessutom bedriva rörarbeten och vvs-service, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustafsson, Nils Magnus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Gunilla som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Magnus Gustavsson Maskinservice Aktiebolag har 556348-4210 som sitt organisationsnummer.