Vadstena Bulktransport Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Vadstena Bulktransport Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Vadstena Bulktransport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vadstena Bulktransport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vadstena Bulktransport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-22. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vadstena Bulktransport Aktiebolag ska trivas.

Vadstena Bulktransport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva åkeriverksamhet med huvudsakligen bulktransport jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vadstena Bulktransport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Vadstena Bulktransport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Vadstena Bulktransport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0141-226134.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Vadstena Bulktransport Aktiebolag är Simonsson, Arvid Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Britt Ingela Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vadstena Bulktransport Aktiebolag har 556341-9331 som sitt organisationsnummer.