Wasadata System Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av dataprogram, internettjänster såsom bl.a webdesign, webbhotall, ASP, bredbandsoperatör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wasadata System Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vadstena så är Wasadata System Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 1988-10-25 så skapades Wasadata System Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556338-0475 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vadstena.

Just nu är Wasadata System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Wasadata System Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0143-29250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wasadata System Aktiebolag är Larsson, Måns Olov som är född 1971 och har titeln Vice VD, Larsson, Kent Ivan Olov som är född 1948 och har titeln VD, Larsson, Måns Olov som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Maud Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Kent Ivan Olov som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Jan Erik som är född 1951 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .