Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556336-0444 är organisationsnummer för verksamheten Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag finns i.

Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-26 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0143-31350 eller genom brev på följande adress:
Skänningeg. 6, 592 32, Vadstena

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva arkitektrörelse, handel med inredning och därmed förenlig verksameht.

Det finns olika personer som har en koppling med Arkitektkontor a la Rydberg Aktiebolag och det är Rydberg, Per Jerk Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Eva Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,