Vadstena Maskin Service Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Vadstena Maskin Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vadstena här finns det många olika Aktiebolag. Vadstena Maskin Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Vadstena jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Vadstena Maskin Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556332-5678.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0143-24095 alternativt besöka eller skicka post till Vadstena Maskin Service Aktiebolag på följande adress Kastad 301, 592 91, Vadstena.

Vadstena Maskin Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vadstena Maskin Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holmstedt, Carl Johan Erik som är född 1971 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva verkstadsrörelse med reparations- och tillverkningsarbeten för bilar, lantbruks- och industriinventarier, samt handel med verktyg och marina produkter jämte därmed förenlig verksamhet