Hemservice i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

556317-9299 är organisationsnummer för verksamheten Hemservice i Vadstena AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemservice i Vadstena AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Hemservice i Vadstena AB finns i.

Hemservice i Vadstena AB har varit registrerat sedan 1988-01-29 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemservice i Vadstena AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Hemservice i Vadstena AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hemservice i Vadstena AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hemservice i Vadstena AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6502204 eller genom brev på följande adress:
Kung Valdemars v. 47, 592 41, Vadstena

Bolaget skall tillhandahålla hushållstjänster såsom städning riktade mot företag och privatpersoner, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemservice i Vadstena AB och det är Stroh Ohlsson, Christina Renate som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Bengt Göran Vilhelm som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,