Food-Time Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Food-Time Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Food-Time Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Food-Time Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Food-Time Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-29. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där bolaget finns i jobbar för att bolag som Food-Time Aktiebolag ska trivas.

Food-Time Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av livsmedel och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Food-Time Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Food-Time Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Food-Time Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-29800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Food-Time Aktiebolag är Salomonsson, Sune Tomy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Salomonsson, Sofia Ingegerd som är född 1977 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Food-Time Aktiebolag har 556307-0332 som sitt organisationsnummer.