Rocksvind AB

Östergötlands län

Information

Rocksvind AB är ett av många bolag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Rocksvind AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rocksvind AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Rocksvind AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-09-28. Men sedan 1988-01-01 så har Rocksvind AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Furåsa Bygget, 590 21, Väderstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rocksvind AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-76039.

Vadstena arbetar för att bolag som Rocksvind AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rocksvind AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva lantbruk, svinuppfödning, foderhandering och annan därmed förenlig verksamhet, samt försälja elström från vindkraftverk.

Firmatecknare för Rocksvind AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rocksvind AB och det är följande personer, Rockler, Staffan Per som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rockler, Jan som är född 1932 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rocksvind AB är 556305-2819.