Örberga Maskinstation AB

Östergötlands län

Information

Örberga Maskinstation AB är ett av många bolag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Örberga Maskinstation AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Örberga Maskinstation AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-11.

Örberga Maskinstation AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1986-11-07. Men sedan 2008-01-11 så har Örberga Maskinstation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lundby 111, 592 92, Vadstena. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Örberga Maskinstation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0143-24106.

Vadstena arbetar för att bolag som Örberga Maskinstation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Örberga Maskinstation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva schaktning, transporter, reparationer av maskiner, jordbruksrörelse, konsultverksamhet inom miljöområdet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Örberga Maskinstation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Johannes Nils Erik -Sandberg, Petra Julia Margaretha -Sandberg, Ulf Håkan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Örberga Maskinstation AB och det är följande personer, Axelsson, Johannes Nils Erik som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Marita Birgitta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Ulf Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Petra Julia Margaretha som är född 1985 och har titeln Suppleant, Persson, Leif Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Örberga Maskinstation AB är 556285-6624.