Krister Asps Radio & TV Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Krister Asps Radio & TV Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Krister Asps Radio & TV Aktiebolag finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Krister Asps Radio & TV Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Krister Asps Radio & TV Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Krister Asps Radio & TV Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Krister Asps Radio & TV Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kråkeg. 28, 592 30, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0143-10332.

Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Krister Asps Radio & TV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Krister Asps Radio & TV Aktiebolag har idag 556283-2351 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Krister Asps Radio & TV Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och service av hemelektronikutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Krister Asps Radio & TV Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asp, Erik Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Ebon Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Karlmark, Kjell Olof som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Karlmarks Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.