Agrovik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Agrovik Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Agrovik Aktiebolag finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Agrovik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Agrovik Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Agrovik Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Agrovik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tillberga Nibble, 725 95, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-23050.

Vadstena arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Agrovik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Agrovik Aktiebolag har idag 556278-5880 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Agrovik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lantbruks- och skogsrörelse och att utöva i samband därmed stående verksamhet.

I Agrovik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Sven Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Erik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .