Tegellöten Invest AB

Östergötlands län

Information

556270-7397 är organisationsnummer för företaget Tegellöten Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tegellöten Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Tegellöten Invest AB finns i.

Tegellöten Invest AB har varit registrerat sedan 1986-01-31 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tegellöten Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Tegellöten Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tegellöten Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Bo Göran -Gustafsson, Per Arne

Vill ni komma i kontakt med Tegellöten Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3999021 eller genom brev på följande adress:
Poppelv. 10, 592 41, Vadstena

Bolaget skall bedriva renhållnings-, avfallsentreprenads och åkeriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tegellöten Invest AB och det är Gustafsson, Bo Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ulla Britt-Mari som är född 1946 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor,