Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1986-01-20. Men sedan 1987-01-01 så har Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Strå Gård 126, 592 92, Vadstena. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0143-31330.

Vadstena arbetar för att bolag som Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva lantbruksrörelse, handel med färg, maskiner, främst lantbruksmaskiner samt fritidsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Stråkander, Lennart Gustaf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stråkander, Philip Gustaf Gilbert som är född 1989 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lennart Stråkander Färg och Lantbruk Aktiebolag är 556270-0756.