Vadstena Klosterhotell Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Vadstena Klosterhotell Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Vadstena Klosterhotell Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vadstena Klosterhotell Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Vadstena Klosterhotell Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1985-10-11. Men sedan 1986-01-01 så har Vadstena Klosterhotell Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lasarettsg. 5, 592 30, Vadstena. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vadstena Klosterhotell Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0143-31530.

Vadstena arbetar för att verksamheter som Vadstena Klosterhotell Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vadstena Klosterhotell Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet. Bolaget ska även bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vadstena Klosterhotell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vadstena Klosterhotell Aktiebolag och det är följande personer, Milton, Carina Margareta som är född 1961 och har titeln VD, Milton, Carina Margareta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Milton, Mathilda Olivia Margareta som är född 1983 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Vadstena Klosterhotell Aktiebolag är 556266-1792.