Art Design i Vadstena Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Vadstena finns det ett Aktiebolag som heter Art Design i Vadstena Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Art Design i Vadstena Aktiebolag i Östergötlands län. Vadstena är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Art Design i Vadstena Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1985-02-11 så har Art Design i Vadstena Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Art Design i Vadstena Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Art Design i Vadstena Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till St. Torget, 592 30, Vadstena. Vi ni istället prata med Art Design i Vadstena Aktiebolag så kan ni göra det på 0143-31212.

Bolaget skall bedriva formgivning konsthantverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Jan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Berit Karin Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Johansson, Berit Karin Margareta -Johansson, Jan .

Art Design i Vadstena Aktiebolag har 556255-8469 som sitt organisationsnummer.