Förvaltnings AB Håkan Casell

Östergötlands län

Information

Förvaltnings AB Håkan Casell är ett av många företag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Förvaltnings AB Håkan Casell finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Förvaltnings AB Håkan Casell är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Förvaltnings AB Håkan Casell som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1984-02-13. Men sedan 1986-01-01 så har Förvaltnings AB Håkan Casell varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Knivsmedsg. 20, 592 30, Vadstena. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förvaltnings AB Håkan Casell så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0141-210398.

Vadstena arbetar för att företag som Förvaltnings AB Håkan Casell ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Förvaltnings AB Håkan Casell. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva kapital och värdepappersförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Förvaltnings AB Håkan Casell är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förvaltnings AB Håkan Casell och det är följande personer, Casell, Anders Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Casell, Lillemor Solveig Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Förvaltnings AB Håkan Casell är 556240-8947.