Vadstena Varmförzinkning AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Vadstena Varmförzinkning AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vadstena Varmförzinkning AB är ett av dem. Statusen för Vadstena Varmförzinkning AB är att Bolaget är aktivt.

Vadstena Varmförzinkning AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vadstena Varmförzinkning AB ska trivas.

Vadstena Varmförzinkning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva varmförzinkningsverksamhet, fastighets- förvaltning, fastighetsförmedling, förvaltning av och handel med värdepapper och fastigheter samt handel med material för ytbehandlingsindustrin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vadstena Varmförzinkning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Vadstena Varmförzinkning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Vadstena Varmförzinkning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-29890.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Vadstena Varmförzinkning AB är Lavesson, Per Jonas som är född 1960 och har titeln Extern VD, Carlsson, Bill Eric som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Erika Ellen Maria som är född 1980 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vadstena Varmförzinkning AB har 556237-8926 som sitt organisationsnummer.