Borghamnsten Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vadstena och Borghamnsten Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Borghamnsten Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Borghamnsten Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Borghamnsten Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-08-16. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där företaget finns i jobbar för att företag som Borghamnsten Aktiebolag ska trivas.

Borghamnsten Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva brytning, tillverkning och försäljning av natursten, värdepappershandel ävensom köp, försäljning samt förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Borghamnsten Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Borghamnsten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Borghamnsten Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-20210.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Boström, Lars Lennart -Ericsson, Eva Margit.

De som är på något sätt har med Borghamnsten Aktiebolag är Ericsson, Eva Margit som är född 1945 och har titeln VD, Ericsson, Eva Margit som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Lars Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lilleleht, Marve som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Osser, John Samuel Peter som är född 1970 och har titeln Revisor, Näsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Borghamnsten Aktiebolag har 556219-6120 som sitt organisationsnummer.