Aktiebolaget Blomia

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Blomia är ett av många bolag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Blomia finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Blomia är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Blomia som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1982-07-27. Men sedan 1982-01-01 så har Aktiebolaget Blomia varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hamng. 1, 592 30, Vadstena. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Blomia så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0143-31100.

Vadstena arbetar för att bolag som Aktiebolaget Blomia ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Blomia. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva handel med växter samt tillbehör till blomsterhandelsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Blomia är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Blomia och det är följande personer, Göransson, Margit Katarina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Annika Margareta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Margit som är född 1931 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.Materev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Blomia är 556219-1543.