Petterssons i Vadstena AB

Östergötlands län

Information

556189-9096 är organisationsnummer för bolaget Petterssons i Vadstena AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Petterssons i Vadstena AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som Petterssons i Vadstena AB finns i.

Petterssons i Vadstena AB har varit registrerat sedan 1975-06-10 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Petterssons i Vadstena AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Petterssons i Vadstena AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Petterssons i Vadstena AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Petterssons i Vadstena AB så kan ni göra det på telefon genom 0143-10725 eller genom brev på följande adress:
Motalag. 14, 592 32, Vadstena

Bolaget skall bedriva försäljning och entreprenad av golvbeläggningar, bad- och köksinredningar, färg, tapeter, kakel & klinker, markiser, persienner, sadelmakeri- och tapetserarverkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Petterssons i Vadstena AB och det är Pettersson, Stig Ingebert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Dan-Ive Karl som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kerstin Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor,