EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1)

Östergötlands län

Information

EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) finns. I Vadstena så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) har haft sedan 1994-01-01. EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungs Starbyv. 8, 592 91, Vadstena men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-75000.

Vadstena arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) Privat, ej börsnoterat.

EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) har idag 556139-4411 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Holmgren, Göran Robert Firman tecknas i förening av -Oskarsson, Raoul Östen -Svensson, Anders Fredrik är den som för stunden ansvarar för EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1)

Bolaget skall driva ingenjörsverksamhet samt köpa och sälja maskiner och anläggningar, allt huvudsakligen inom transportbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I EWAB Engineering Aktiebolag (Alen 1) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmgren, Göran Robert som är född 1949 och har titeln Extern VD, Waser, Georg Anton som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Oskarsson, Raoul Östen som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anders Fredrik som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .