Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier är ett av många företag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1926-05-19. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industriv. 3, 592 41, Vadstena. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0143-29470.

Vadstena arbetar för att företag som Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva trävaruaffär, handel med byggnadsmaterial.

Firmatecknare för Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier och det är följande personer, Edvardsson, Henric Olof som är född 1967 och har titeln VD, Edvardsson, Henric Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvardsson, Sven Olof Larry som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Rolf Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Vadstena Byggnadssnickerier är 556024-9178.