ABS Production Vadstena AB

Östergötlands län

Information

556016-0375 är organisationsnummer för bolaget ABS Production Vadstena AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABS Production Vadstena AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vadstena som är den kommunen som ABS Production Vadstena AB finns i.

ABS Production Vadstena AB har varit registrerat sedan 1918-08-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABS Production Vadstena AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

ABS Production Vadstena AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vadstena som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABS Production Vadstena AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Belfrage, Anna Kristina -Sundberg, Peter Harry Josef -Zetterström Nilsson, Nils J Rikard eller en av dem i förening med -Fagrell, Anna Terese Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med ABS Production Vadstena AB så kan ni göra det på telefon genom 0143-15500 eller genom brev på följande adress:
Kvarnbacksv. 9, 592 41, Vadstena

Bolaget skall utveckla, tillverka, köpa och sälja pumpar, apparater och annan utrustning för transport av vätskor och suspensioner samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABS Production Vadstena AB och det är Fagrell, Anna Terese som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Sundberg, Peter Harry Josef som är född 1955 och har titeln VD, Sundberg, Peter Harry Josef som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterström Nilsson, Nils J Rikard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Belfrage, Anna Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ulf Nils-Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantRylander, Sven Yngve Tommy som är född 1958 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Grundvall, Björn Erland Alfred som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor