Ateljé KOMA

Östergötlands län

Information

520627-XXXX är organisationsnummer för företaget Ateljé KOMA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ateljé KOMA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vadstena som är den kommunen som Ateljé KOMA finns i.

Ateljé KOMA har varit registrerat sedan 1999-03-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ateljé KOMA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ateljé KOMA är och det finns flera bolag i Vadstena som också är .

Firmatecknare för Ateljé KOMA är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ateljé KOMA så kan ni göra det på telefon genom 0143-14339 eller genom brev på följande adress:

Kulturdistribution och konstnärlig verksamhet. Bok, CD och CD-ROM utgivning på eget förlag. Utbildnings- och konsultverksamhet inom kulturområdet. Galleriverksamhet i egen lokal. Även detaljhandel av böcker.

Det finns olika personer som har en koppling med Ateljé KOMA och det är Källman, Dag Ruben Tage som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,