Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vadstena och Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel är ett av dem. Statusen för Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel är att Bolaget är aktivt.

Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel är ett Enskild firma och skapades 1995-10-09. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där företaget finns i jobbar för att företag som Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel ska trivas.

Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Vadstena så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och fabrikation av modelljärnvägar samt förlagsverksamhet av betr. litteratur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel och det finns flera företag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel är Beckmann, Bernd Wilm Robert som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bernd Beckmann Modelljärnvägar och Bokhandel har 520307-XXXX som sitt organisationsnummer.