VadServ Vadstena Servicearbeten

Östergötlands län

Information

491114-XXXX är organisationsnummer för verksamheten VadServ Vadstena Servicearbeten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VadServ Vadstena Servicearbeten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vadstena som är den kommunen som VadServ Vadstena Servicearbeten finns i.

VadServ Vadstena Servicearbeten har varit registrerat sedan 1986-10-17 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för VadServ Vadstena Servicearbeten så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

VadServ Vadstena Servicearbeten är och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är .

Firmatecknare för VadServ Vadstena Servicearbeten är följande:

Vill ni komma i kontakt med VadServ Vadstena Servicearbeten så kan ni göra det på telefon genom 0143-12036 eller genom brev på följande adress:

Trädgårdsskötsel, snöröjning, service av trädgårdsmaskiner samt viss service av hushållsmaskiner, cyklar, bilar och diverse.

Det finns olika personer som har en koppling med VadServ Vadstena Servicearbeten och det är Åström, Göran Ragnar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,