Lars Thunér Antikhandel

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vadstena och Lars Thunér Antikhandel är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lars Thunér Antikhandel är ett av dem. Statusen för Lars Thunér Antikhandel är att Bolaget är aktivt.

Lars Thunér Antikhandel är ett Enskild firma och skapades 1978-03-10. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där företaget finns i jobbar för att företag som Lars Thunér Antikhandel ska trivas.

Lars Thunér Antikhandel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med inre lösöre.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars Thunér Antikhandel är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Lars Thunér Antikhandel och det finns flera företag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Lars Thunér Antikhandel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6625228.

.

De som är på något sätt har med Lars Thunér Antikhandel är Thunér, Lars Roland som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lars Thunér Antikhandel har 470601-XXXX som sitt organisationsnummer.