Tores Timmer o Flis Agentur

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vadstena och Tores Timmer o Flis Agentur är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tores Timmer o Flis Agentur är ett av dem. Statusen för Tores Timmer o Flis Agentur är att Bolaget är aktivt.

Tores Timmer o Flis Agentur är ett Enskild firma och skapades 1980-05-23. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tores Timmer o Flis Agentur ska trivas.

Tores Timmer o Flis Agentur är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Vadstena så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Återförsäljning av flisaggregat och flisning, samt timmer- stugor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tores Timmer o Flis Agentur är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tores Timmer o Flis Agentur och det finns flera bolag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Tores Timmer o Flis Agentur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58024327.

.

De som är på något sätt har med Tores Timmer o Flis Agentur är Hermansson, Ulf Carl-Gösta Torbjörn som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tores Timmer o Flis Agentur har 421105-XXXX som sitt organisationsnummer.