ATELJE 16 - ART AND ALE

Östergötlands län

Information

ATELJE 16 - ART AND ALE hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där ATELJE 16 - ART AND ALE finns. I Vadstena så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. ATELJE 16 - ART AND ALE tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. ATELJE 16 - ART AND ALE har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ATELJE 16 - ART AND ALE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-7802077.

Vadstena arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

ATELJE 16 - ART AND ALE har idag 401209-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ATELJE 16 - ART AND ALE

Konsultativ verksamhet inom arkitektyrket och specialölinforma- tion och därmed förenlig försäljning av reklam- och kontorsma- terial.

I ATELJE 16 - ART AND ALE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grantinger, Lars Gunnar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, Grantinger, Gun Anne-Marie som är född 1944 och har titeln Prokurist, .