Vadstena Oljedepå

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vadstena och Vadstena Oljedepå är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Vadstena Oljedepå är ett av dem. Statusen för Vadstena Oljedepå är att Bolaget är aktivt.

Vadstena Oljedepå är ett Enskild firma och skapades 1982-10-01. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där företaget finns i jobbar för att företag som Vadstena Oljedepå ska trivas.

Vadstena Oljedepå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av petroleumprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vadstena Oljedepå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Vadstena Oljedepå och det finns flera företag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Vadstena Oljedepå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-13888.

.

De som är på något sätt har med Vadstena Oljedepå är Gustavsson, Lars Eie som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vadstena Oljedepå har 381125-XXXX som sitt organisationsnummer.