Salong Eva/Ingegerd Karlsson

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vadstena och Salong Eva/Ingegerd Karlsson är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Salong Eva/Ingegerd Karlsson är ett av dem. Statusen för Salong Eva/Ingegerd Karlsson är att Bolaget är aktivt.

Salong Eva/Ingegerd Karlsson är ett Enskild firma och skapades 1982-06-11. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där bolaget finns i jobbar för att bolag som Salong Eva/Ingegerd Karlsson ska trivas.

Salong Eva/Ingegerd Karlsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Vadstena så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Damfrisering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Eva/Ingegerd Karlsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Salong Eva/Ingegerd Karlsson och det finns flera bolag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Salong Eva/Ingegerd Karlsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-10161.

.

De som är på något sätt har med Salong Eva/Ingegerd Karlsson är Karlsson, Ingegerd Elisabet som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Eva/Ingegerd Karlsson har 370610-XXXX som sitt organisationsnummer.