Ingenjörsfirma Lennart Holmertz

Östergötlands län

Information

301020-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingenjörsfirma Lennart Holmertz. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingenjörsfirma Lennart Holmertz är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vadstena som är den kommunen som Ingenjörsfirma Lennart Holmertz finns i.

Ingenjörsfirma Lennart Holmertz har varit registrerat sedan 1977-07-08 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingenjörsfirma Lennart Holmertz så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Ingenjörsfirma Lennart Holmertz är och det finns flera bolag i Vadstena som också är .

Firmatecknare för Ingenjörsfirma Lennart Holmertz är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsfirma Lennart Holmertz så kan ni göra det på telefon genom 0143-31975 eller genom brev på följande adress:

Teknisk service samt tillverkning och försäljning av verkstadsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingenjörsfirma Lennart Holmertz och det är Holmertz, Lennart som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,