Borghamns Vandrarhem Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Borghamns Vandrarhem Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Vadstena som är den kommunen där Borghamns Vandrarhem Handelsbolag finns. I Vadstena så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Borghamns Vandrarhem Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Borghamns Vandrarhem Handelsbolag har funnits sedan och 2004-05-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Borghamns Vandrarhem Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Borghamnsv. 1, 592 93, Borghamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0143-20368.

Vadstena arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Borghamns Vandrarhem Handelsbolag har idag 969700-3987 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Borghamns Vandrarhem Handelsbolag

Turism, vandrarhem och caférörelse.

I Borghamns Vandrarhem Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svenningsson, Pär Magnus som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Vester, Lennart Knut Ivar som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .