Alströmer konferens och gård Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969699-9565 är organisationsnummer för företaget Alströmer konferens och gård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alströmer konferens och gård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vadstena som är den kommunen som Alströmer konferens och gård Handelsbolag finns i.

Alströmer konferens och gård Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-03-17 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alströmer konferens och gård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Alströmer konferens och gård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vadstena som också är .

Firmatecknare för Alströmer konferens och gård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Alströmer konferens och gård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8912389 eller genom brev på följande adress:
KUNGS STARBY GÅRD, 592 91, Vadstena

Tillverkning, försäljning och utskänkning av mat och dryck samt rumsuthyrning. Undervisning, utbildning och konferensverksamhet. Försäljning av bruks- och prydnadsföremål samt antikviteter.

Det finns olika personer som har en koppling med Alströmer konferens och gård Handelsbolag och det är Alströmer Schmekel, Marta Elisabet som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Alströmer, Claes Jonas William som är född 1948 och har titeln Bolagsman,