FAH Administrator Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969644-5163 är organisationsnummer för verksamheten FAH Administrator Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FAH Administrator Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vadstena som är den kommunen som FAH Administrator Handelsbolag finns i.

FAH Administrator Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-11-07 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FAH Administrator Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

FAH Administrator Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Vadstena som också är .

Firmatecknare för FAH Administrator Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med FAH Administrator Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0143-13290 eller genom brev på följande adress:
Klosterledsg. 13, 592 32, Vadstena

Administrativ service för företag.

Det finns olika personer som har en koppling med FAH Administrator Handelsbolag och det är Forslund, Carl Thomas Mikael som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Forslund, Ingalill Marie som är född 1950 och har titeln Bolagsman,