Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Vadstena. I Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lennart Eriksson Förvaltning AB som är född och har titeln Komplementär, Eriksson, Sven Lennart som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag på telefon 0143-24080.

Bedriva vård och omsorg samt uthyrning av bostad.

Idag är Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Bostället Omsorg Lennart Eriksson Kommanditbolag har 969627-8374 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.