HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916694-7946 är organisationsnummer för bolaget HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vadstena som är den kommunen som HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag finns i.

HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-06-08 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-19.

HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vadstena som också är .

Firmatecknare för HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0143-12705 eller genom brev på följande adress:
Nytorp Örberga , 592 91, Vadstena

Fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel och uthyrning av maskiner och tjänster avseende jordbearbetning.

Det finns olika personer som har en koppling med HALI Fastighetsförvaltning Handelsbolag och det är Gustavsson, Lars Eje som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Lönneskog, Gustav Ingvar som är född 1943 och har titeln Bolagsman,