Annalena Waller Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Annalena Waller Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Annalena Waller Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Annalena Waller Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-04-17.

Annalena Waller Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1988-09-16. Men sedan 2008-04-17 så har Annalena Waller Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Helgeandsg. 2, 592 30, Vadstena. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Annalena Waller Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0143-14356.

Vadstena arbetar för att verksamheter som Annalena Waller Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Annalena Waller Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Undervisning och konsultuppdrag inom vårdsektorn samt medicinsk verksamhet.

Firmatecknare för Annalena Waller Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Annalena Waller Handelsbolag och det är följande personer, Waller, Anna-Lena Elisabeth som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Waller, John Lars Petter Bengtson som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Annalena Waller Handelsbolag är 916693-2534.