Alltjänst i Vadstena Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Alltjänst i Vadstena Handelsbolag är ett företag som finns i Vadstena. I Alltjänst i Vadstena Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hovnert, Magnus Ingemar som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Jacobsson, Mats Erik Sture som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Jakobsson, Claes Bertil Sture som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Kellander, Sten Göran som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Kälvesten, Hans Edvard som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Larsson, Sven Ingemar Joachim som är född 1976 och har titeln BolagsmanNetland, Per Gustaf som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Lennart Karl Axel som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Petersson, Hans Uno som är född 1943 och har titeln BolagsmanRehn, Jan Erik som är född 1944 och har titeln BolagsmanÖhrman, Stig Niclas Torsten som är född 1972 och har titeln Bolagsman.

Vill man kunna komma i kontakt med Alltjänst i Vadstena Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alltjänst i Vadstena Handelsbolag på telefon 0143-23150.

Förmedla delägarnas arbetskraft, uthyrning av lagerutrymmen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alltjänst i Vadstena Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Alltjänst i Vadstena Handelsbolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Vadstena arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Alltjänst i Vadstena Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Alltjänst i Vadstena Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alltjänst i Vadstena Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Jacobsson, Claes Bertil Sture, Hovnert, Magnus Ingemar och Petersson, Hans Uno, var för sig.

Alltjänst i Vadstena Handelsbolag har 916692-5389 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.