Kulturkompetens Siza Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vadstena och Kulturkompetens Siza Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kulturkompetens Siza Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kulturkompetens Siza Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kulturkompetens Siza Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-02-04. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kulturkompetens Siza Handelsbolag ska trivas.

Kulturkompetens Siza Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vadstena så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Verksamhet inom kulturområdet kurser och utbildning, bok- och utställningsproduktion, utredningar o dyl.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kulturkompetens Siza Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Kulturkompetens Siza Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Kulturkompetens Siza Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-12183.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Kulturkompetens Siza Handelsbolag är Sigurdsson, Julia Margareta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Zachrisson, Karl Sune Ragnar som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .

Kulturkompetens Siza Handelsbolag har 916681-3478 som sitt organisationsnummer.