Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vadstena och Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1946-03-28. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där företaget finns i jobbar för att företag som Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag ska trivas.

I Vadstena så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med möbler och andra husgerådsartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0143-10374.

; Firman tecknas av Ebbmark, Jan-Ove och Ebbmark, Per Anders ; var för sig..

De som är på något sätt har med Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag är Ebbmark, Jan-Ove Ingemar som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Ebbmark, Per Anders Ingvar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Nils Ebbmarks Möbelaffär Handelsbolag har 916412-9737 som sitt organisationsnummer.