eProdukter PG

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vadstena och eProdukter PG är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och eProdukter PG är ett av dem. Statusen för eProdukter PG är att Bolaget är aktivt.

eProdukter PG är ett Enskild firma och skapades 2008-07-02. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Vadstena där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som eProdukter PG ska trivas.

eProdukter PG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-26. I Vadstena så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inriktad mot datasystem, mjukvaruutveckling, internettjänster samt därtill förenlig verksamhet. Dessutom ingår viss kontorsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att eProdukter PG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-26.

Idag är eProdukter PG och det finns flera verksamheter som är det idag i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med eProdukter PG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2862341.

.

De som är på något sätt har med eProdukter PG är Gullberg, Per Oskar som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

eProdukter PG har 821230-XXXX som sitt organisationsnummer.