Gourmenta produkter

Östergötlands län

Information

Gourmenta produkter är ett av många bolag som finns i Vadstena. Det är nämligen den kommunen som Gourmenta produkter finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gourmenta produkter är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-01.

Gourmenta produkter som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-07-18. Men sedan 2005-08-01 så har Gourmenta produkter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gourmenta produkter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-40097.

Vadstena arbetar för att bolag som Gourmenta produkter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gourmenta produkter. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Torghandel med grönsaker, handel med grönsaker och artistförmedling. Import, uthyrning samt försäljning av tält. Flytt- och bohagstransporter, flytt- och trädgårdsstädning. Anordnande av konserter och events.

Firmatecknare för Gourmenta produkter är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gourmenta produkter och det är följande personer, Nord, Daniel Thorbjörn Ulf som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Gourmenta produkter är 770706-XXXX.