Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

I Vadstena finns det ett Ekonomisk förening som heter Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening i Östergötlands län. Vadstena är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-03-21 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2007-09-12 så har Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2008-03-21 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsg. 3, 592 30, Vadstena. Vi ni istället prata med Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening så kan ni göra det på 0143-10878.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse och deltagande i verksamheten genom att: - medlemmarna bedriver teaterverksamhet bl.a. i Vadstenas historiska miljöer -skapar möjligheter för skådespelare och andra konstnärligt verksamma inom teaterområdet på olika nivåer, proffessionella, elever vid teaterhögskolor eller andra skolor, amatörer att utforska skådespelets konst och samt att dessa berikar varandra på ett konkret sätt - söka sätt att formulera skådespelarens arbete och utveckla det demokratiska teaterarbetet föreningen ska verka för att kvalitetssäkra verksamheten genom kontinuerlig kompetensutveckling utbildning - föreningen äger rätt att utveckla och driva projekt i syfte att kompetensutveckla eller bedriva utbildning inom teaterområdet. Föreningen är partipolitisk och religiöst obunden.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Vainio, Kaarina Christina som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Casell, Nils Christer som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson Lantz, Monika Harriet M som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobson, Pontus Kristofer Plaenge som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lovén, Eva Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindal, Göran Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lovén, Eva Birgitta .

Shakespeare på Gräsgården, Ekonomisk förening har 769617-3496 som sitt organisationsnummer.