Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

I Vadstena finns det ett Ekonomisk förening som heter Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening i Östergötlands län. Vadstena är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-05-29 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2002-03-18 så har Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2002-06-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Vadstena.

Vill man komma i kontakt med Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Pilgrimsv. 2, 592 31, Vadstena. Vi ni istället prata med Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening så kan ni göra det på 0143-31714.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att: * erbjuda arbete och arbetsträning * kooperativet bedriver verksamhet inom snickeri, fastighets- och trädgårdsskötsel, legoarbeten samt uthyrning av egen arbetskraft * föreningen ska vidare svara för att medlemmarna får en arbetsplats med god gemeskap, delaktighet, samverkan och möjlighet till ansvarstagande * föreningen ska vidare medverka till medlemmarnas kompetensutveckling * föreningen kan utveckla och underhålla ett närverk av intressenter * föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Berg, Susanne Maria som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Forsell, Jörgen Gunnar som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Bogentoft, Violet Teresia som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Sten Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Henning, Karl Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Håkan Bertil som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Berg, Susanne Maria -Danielsson, Sten Anders -Forsell, Jörgen Gunnar .

Kooperativet Moroten i Vadstena Ekonomisk förening har 769608-1590 som sitt organisationsnummer.