Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 2

Östergötlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall kommande fall lokaler till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 2 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Vadstena så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 2 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Vadstena arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vadstena och i Östergötlands län. Redan 1945-02-21 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 2 och företaget är har ej F-skattsedel.

724000-1144 är organisationsnummret för företaget som finns i Vadstena.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 2 och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 2 så går det att nå dem via telefon på 013-230800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Vadstenahus nr 2 är Gustafsson, Åke Vilhelm som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Lena Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kotarac, Sacha som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Bengt Göran Vilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brage, Jan-Erik Lennart som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Ingegärd Ann-Katrin som är född 1955 och har titeln SuppleantStröm, Erik Stefan som är född 1977 och har titeln Suppleant, .